LWSVO stimuleert deelname IASL-conferentie 2009

Jaarlijks organiseert de International Association of School Librarianship (IASL) een internationale conferentie voor onderwijsbibliothecarissen, mediathecarissen, leraren en researchers. In 2009 vindt deze conferentie plaats in Abano, Italië. Het thema is ‘School libraries in the picture: preparing pupils and students for the future’.
De LWSVO is al jaren lid van IASL en dit lidmaatschap geeft de leden van de LWSVO recht op de speciale (Zone A) ledenprijs bij registratie voor deze conferentie. Dit maakt deelname alleszins betaalbaar (ca. € 100,00 voor dit driedaagse congres bij registratie voor eind februari), maar als extra stimulans heeft het bestuur van de LWSVO besloten bij voldoende belangstelling een speciale conferentiereis per bus naar Abano te organiseren. Meer informatie over deze reis volgt via de reguliere LWSVO-kanalen.
Deelnemers worden opgeroepen ook een paper in te dienen en op deze manier actief bij te dragen aan het succes van de conferentie.
Voorafgaand aan de IASL-happening, organiseert de Universiteit in Padua een zgn. Pre-conference met als thema ‘Reading in the digital age’. De prijs voor dit eendaagse congres bedraagt slechts € 30,00.
Wil je alles nog even beknopt op een rijtje? Download dan de flyer iasl2009_promo_2-nl1.

Tot ziens in Abano!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *